Pihatar Oy

Myllypadontie 9 B 7
00920 Helsinki

Minna Koski
Puutarhuri
P. 040-9313977

Yrjö Markkanen
P. 044-5852514

info@pihatar.fi
Puutarhapalvelu Pihatar

Viheralueiden Hoito

Kaikki hoitotyöt mukaan lukien hedelmä- ja koristepuiden sekä pensaiden leikkaukset. Myös pienemmät työt.

Hoitosopimukset yksilöidään henkilökohtaisen käynnin perusteella jolloin sovitaan hoidon määrä ja pituus. Puutarhapalvelut Pihatar on erikoistunut edustusviheralueiden hoitoon. Hoidon tavoitteena on paikan omaleimaisen ilmeen ylläpitäminen jatkuvasti edustuskelpoisena. Ylläpito on intensiivistä ja hoitotoimenpiteitä tehdään alueella lähes päivittäin tai sopimuksen mukaan.

Kesäkukka- ja kausi-istutukset myös julkisille alueille ja taloyhtiöille.

Suunnittelu

Yksilölliset suunnittelutyöt erilaisiin tarpeisiin.Meiltä saat kaikki vihersuunnitelmat karkeista yleissuunnitelmista tarkkoihin toteutus- ja istutussuunnitelmiin. Suunnitelman vireillepanoa edeltää aina puutarhurin henkilökohtainen käynti paikalla.

Viherrakentaminen

Puutarhakasvien, pensasaitojen ja puiden istutukset, siirtonurmen asennus, maanparannus, salaojitukset, kastelujärjestelmät, muurit ja polut, yhteiset alueet ym. Kysy meiltä, me toteutamme!
Ota yhteyttä ja sovi aika puutarhurimme kanssa. Neuvotteluissa paikan päällä on helpompi hahmottaa kokonaisuus ja sopia mahdollisista työtehtävistä. Alustavia käyntejä tuleville viherrakennustöille ei veloiteta.

Konsultointi

Haluatko kenties itse rakentaa, parantaa, hoitaa puutarhaasi? Ehkä muutit uuteen kotiin jossa on puutarha etkä tiedä, mitä tehdä? Eikö nurmikko kasva kunnolla tai onko omenapuussa jotain vikaa?

Pientä perusparannusta, ideoita, vinkkejä, apua puutarhasi hoitoon.

Meiltä saat konsulttiapua ja vastaukset kysymyksiisi. Puutarhurimme tekee konsultointikäyntejä tuntivelotuksena. Konsultointi on kotitalousvähennyskelpoinen.

RantapengerSiirtonurmi ja uusi hiekkalaatikkoMuurikivikoroke ja siirtonurmi

Liuskekivipolku

Kivikkoasetelma

Ongelmapuun kaato

Kuusiaidan leikkaus

Salaojitusta

Maanparannusta ja -nostoa